Driss Zambyb

Driss Zambyb
Medewerker huishoudelijke dienst

Wat ik fijn vind aan mijn job binnen de huishoudelijke dienst? Zonder stress komen werken in een ploeg van toffe collega’s!
Ondertussen werk ik hier al 10 jaar en zorg ik elke dag weer met plezier voor een propere werkomgeving voor al mijn collega’s.
Ik voel me hier goed aanvaard en kan volledig mezelf zijn binnen Multiversum.

Johan Heyrman

Johan Heyrman
Coördinator mobiel crisisteam

Als werkgever typeert Multiversum zich voor mij door een gemoedelijke werksfeer te creëren met veel zorg voor de relatie met de medewerkers. Als leidinggevende vind ik het dan ook belangrijk om met mijn teamleden te spreken rond hun welzijn en de afstemming van hun werk en privé. Als mijn collega’s zich goed in hun vel voelen, staan zij immers ook sterk om goede outreachende zorg te bieden aan onze cliënten.
Een leuke herinnering? Bij opstart van het crisisteam werd er een extra teamdag georganiseerd, die veel betekende voor de samenhang binnen de nieuwe ploeg. Die positieve vibe is nog lang blijven nazinderen.

Laura

Laura De Ridder
Medewerker dienst Communicatie

Ik ben nog maar net in dienst, maar ik kan nu al zeggen: bij Multiversum kom ik elke dag met plezier werken. Door het aanstekelijke enthousiasme van mijn collega's, de dynamiek in mijn job en de fijne werksfeer voelde ik me meteen sterk betrokken. Als communicatiemedewerker kom je ook voortdurend met verschillende afdelingen in contact. Zo ziet mijn dag er nooit hetzelfde uit. Het communiceren en in beeld brengen van wat speelt binnen Multiversum geeft mij veel voldoening. Ik kijk dan ook uit naar alle toekomstige projecten.

Sandy Roelans 2 bewerkt

Sandy Roelans
Activiteitenbegeleidster PVT (Psychiatrisch Verzorgingstehuis)

Dankzij Multiversum kan ik elke dag doen wat ik graag doe: mensen een goed gevoel geven en echt iets kunnen betekenen voor hen. Ik begon ooit als poetshulp, iets wat ik met veel plezier deed, maar kreeg later de kans om door te groeien tot activiteitenbegeleider van PVT De Waesdonck. Door vrijwilligerswerk te doen en hierbij om te gaan met bewoners, ontdekte ik dat dit écht mijn droomjob was. Mooie momenten geven aan kwetsbare mensen is voor mij het allermooiste levensdoel. Wat ik het belangrijkste vind is dat bewoners ruimte krijgen voor hun dromen, krachten en talenten. Dat ze zoveel mogelijk hun eigen weg kunnen gaan. Ik voel me in eerste instantie geen hulpverlener, maar een hoopverlener: een praatje slaan met bewoners, samen naar de markt gaan, themafeestjes organiseren, ... Voor mij voelt dit nooit als werken.

6

Aäron Van den Berghe
Verpleegkundige mArquee (adolescenten)

Mijn werk als verpleegkundige binnen Multiversum brengt mij zowel variatie als voldoening. Mijn collega's en ik werken als een brug tussen het therapeutisch team en de cliënt, wat maakt dat we ook enorm veel tijd met beide doorbrengen. Verpleegtechnische handelingen, opluchtende gesprekken, en administratie zijn maar een greep uit het verpleegkundig repertoire. Het zijn echter niet alleen onze taken, maar voornamelijk de fijne samenwerking met onze talloze collega’s en cliënten die ons werkplezier bezorgen. Kortom: Een job waarvoor je maar met een beetje pijn om vijf uur ’s ochtends uit je bed komt gekropen, omdat het werk het waard is!

Yannick Meeus

Yannick Meeus
Medewerker technische dienst

Ik heb recent de bouwsector achter mij gelaten om als schrijnwerker aan de slag te gaan binnen Multiversum. Het leuke aan mijn job? Ik ervaar een goede afwisseling tussen zelfstandig werken en samen klussen met mijn topcollega’s en dit alles binnen een toffe werksfeer. Ik heb echt het gevoel dat ik iets kan betekenen voor de mensen hier. Het doet me deugd dat ik zowel medewerkers als  cliënten kan voorthelpen en zij veel waardering tonen voor de klusjes die ik uitvoer.

IMG_1023

Khadija Bouzakoura
Psycholoog Intro 1 (algemene psychiatrie)

Twee jaar geleden startte ik als psycholoog op Intro 1. Een afdeling met een grote variatie aan verhalen van mensen. De multidisciplinaire werking zorgt voor een ‘whole-package’ behandeling, dit maakt dat mijn blik op de aangeboden zorg steeds verruimd wordt en dat ik hierin word uitgedaagd. Wat ik het meest waardeer binnen mijn functie is het contact met de ander; mensen ontmoeten, samen zoeken naar mogelijkheden om opnieuw levenskwaliteit te kunnen ervaren. De mogelijkheid om bij te leren door zowel interne als externe opleidingen is een mooi voorbeeld van hoe Multiversum open staat voor progressie!

Ontwerp zonder titel (1)

Maureen De Wilde
Verpleegkundige Cadenza 1 (verslaving/dubbeldiagnose)

Nadat ik ben afgestudeerd als verpleegkundige, ben ik mijn eerste job op Afdeling 2 (nu Cadenza 1) begonnen. En na 12 jaar dienst kan ik vertellen dat het nog steeds een plezier is om elke dag te komen werken. Het dagelijkse onvoorspelbare karakter, niet weten wat je vandaag te wachten staat, dat geeft mij voldoening! Dankzij het geweldig team van Cadenza 1, voelt het steeds als vertrouwd en veilig op de afdeling. Telkens klaarstaan voor nieuwe cliënten en nieuwe uitdagingen, maakt mijn job nooit saai. Ik hou van mijn werk en hoop nog vele jaren te mogen meedraaien in dit fantastisch team!

Paul Van Roy

Paul Van Roy
Maatschappelijk werker

Naast het maatschappelijk werk op mijn vaste afdeling, ondersteun ik waar nodig als mobiele sociale dienst en sta ik mee in voor de opnamepermanentie. Daarnaast engageer ik mij als interne vertrouwenspersoon en lid van het opvangteam. Als actieve rolstoelgebruiker krijg ik hier dus veel kansen om mijn job zeer gevarieerd in te vullen. De voorbije jaren heb ik ook regelmatig vorming en opleiding mogen volgen. Ik vind het echt fijn dat de organisatie hier veel aandacht voor heeft.