Driss Zambyb

Driss Zambyb
Medewerker huishoudelijke dienst

Wat ik fijn vind aan mijn job binnen de huishoudelijke dienst? Zonder stress komen werken in een ploeg van toffe collega’s!
Ondertussen werk ik hier al 10 jaar en zorg ik elke dag weer met plezier voor een propere werkomgeving voor al mijn collega’s.
Ik voel me hier goed aanvaard en kan volledig mezelf zijn binnen Multiversum.

Yannick Meeus

Yannick Meeus
Medewerker technische dienst

Ik heb recent de bouwsector achter mij gelaten om als schrijnwerker aan de slag te gaan binnen Multiversum. Het leuke aan mijn job? Ik ervaar een goede afwisseling tussen zelfstandig werken en samen klussen met mijn topcollega’s en dit alles binnen een toffe werksfeer. Ik heb echt het gevoel dat ik iets kan betekenen voor de mensen hier.
Het doet me deugd dat ik zowel medewerkers als  cliënten kan voorthelpen en zij veel waardering tonen voor de klusjes die ik uitvoer.

Paul Van Roy

Paul Van Roy
Maatschappelijk werker

Naast het maatschappelijk werk op mijn vaste afdeling, ondersteun ik waar nodig als mobiele sociale dienst en sta ik mee in voor de opnamepermanentie. Daarnaast engageer ik mij als interne vertrouwenspersoon en lid van het opvangteam.
Als actieve rolstoelgebruiker krijg ik hier dus veel kansen om mijn job zeer gevarieerd in te vullen.
De voorbije jaren heb ik ook regelmatig vorming en opleiding mogen volgen. Ik vind het echt fijn dat de organisatie hier veel aandacht voor heeft.

Johan Heyrman

Johan Heyrman
Coördinator mobiel crisisteam

Als werkgever typeert Multiversum zich voor mij door een gemoedelijke werksfeer met veel zorg voor de relatie met de medewerkers. Als leidinggevende vind ik het dan ook belangrijk om met mijn teamleden te spreken rond hun welzijn en de afstemming van hun werk en privé. Als mijn collega’s zich goed in hun vel voelen, staan zij immers ook sterk om goede outreachende zorg te bieden aan onze cliënten.
Een leuke herinnering? Bij opstart van het crisisteam werd er een extra teamdag georganiseerd, die veel betekende voor de samenhang binnen de nieuwe ploeg. Die positieve vibe is nog lang blijven nazinderen.

Samira Elhaddouchi

Samira Elhaddouchi
Verpleegkundige psychosezorg

Ik ben aanvankelijk binnen Multiversum gestart in de huishoudelijke dienst en al snel begon het te kriebelen om verder te studeren voor een zorgberoep. Na een opleiding tot zorgkundige had ik de smaak te pakken en heb ik doorgezet om de studies verpleegkunde aan te vangen. Ik heb in deze beslissingen altijd veel steun en aanmoediging gekregen van mijn leidinggevenden hier.
Ondertussen werk ik met veel fierheid als verpleegkundige binnen de psychosezorg. Na 5 jaar werken binnen Multiversum kreeg ik een fijne attentie als appreciatie voor mijn inzet, ik vond dit echt een leuke verrassing.